Voxpro your on air broadcast production tool

Nieuw: Voxpro 5

VoxPro5 is software is ontworpen door en voor DJ's. De opname-software maakt het mogelijk telefoongesprekken of voicetracks tijdens de uitzending direct zichtbaar te maken en te monteren. 

VoxPro5 is ontworpen om tijd te besparen tijdens de produktie en uitzending van een radio- programma. Meer dan 1000 gebruikers werken inmiddels met de VoxPro PC software.

Met de VoxPro PC software kunnen diverse audioformaten geïmporteerd worden zoals MP3, WAV, WMA, AIFF, en VoxPro PC exporteert naar diverse populaire audioformaten op de PC of op het netwerk. Tijdens het importeren en exporteren kunnen één of meerdere bestanden worden geselecteerd. VoxPro werkt enorm snel,  en is eenvoudig in het gebruik. Voor stations die met Dalet werken, is een speciale interface gemaakt, waardoor opnames direct in Dalet geladen kunnen worden.

 

VoxPro5 Control Panel

Het RC 500 control panel is 28 x 20 cm groot, heeft een jogwheel voor audioscrub en 130 hotkeys voor het weergeven van titels op een helder display (LDC screen). Het control panel is beschikbaar in een seriële- of een USB-uitvoering.
Funkties van VoxPro5:

  • Met één knop direct opnemen.
  • Opname van DJ en beller op twee verschillende kanalen.
  • Scrubben van audio d.m.v. een jogwheel (Fast Forward/Reverse.
  • Programmeren van 130 HotKeys per gebruiker.

Voor meer informatie ga naar de website www.audionlabs.com

Ook interessant:

Omniplayer